Cine suntem

Despre noi


Infiintata in anul 2013, compania John Light ajuta oameni din toate colturile tarii sa descopere beneficiile unui iluminat de calitate, optim, eficient - un iluminat care reprezinta un sprijin important in desfasurarea activitatilor zilnice, dar si un detaliu personal adus design-ului spatiului tau. Am reusit acest lucru prin crearea de solutii la cheie in ceea ce priveste specificul de iluminare, punand accent pe dirijarea fluxului luminos, dar si protectia ochilor, printr-o iluminare uniforma de inalta calitate.

Suntem o echipa tanara si entuziasta, cu o experienta vasta in domeniul iluminatului, care întelege importanta crescuta a amenajarii spatiilor in functie de necesitatile individuale ale clientilor, atat in ceea ce inseamna estetica corpurilor de iluminat, cat si fezabilitatea proiectului. Ne recomanda pasiunea, implicarea in procesul de consultanta gratuita si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor clientilor.

Activitatea noastra nu se rezuma doar la spatiile rezidentiale. De-a lungul timpului am creat solutii de iluminat optime pentru diferite domenii, de la industria tipografica, hale industriale, depozite de logistica si terenuri de agrement (terenuri de minifotbal pe suprafete sintetice, patinoare, etc.), la parcari si drumuri de acces, ba chiar am demarat proiecte de iluminat si pentru medii cu risc chimic (platforme petroliere).

Comercializam corpuri de iluminat LED de cea mai buna calitate, pe care le distribuim gratuit in toata tara, prin intermediul magazinului nostru online. Gama noastra de articole pentru iluminat cuprinde peste 800 de produse, atat specifice iluminatului interior, cat si iluminatului exterior, prin care se doreste imbinarea esteticului cu functionalitatea solutiilor durabile de iluminat. In plus, pentru toate produsele comercializate de noi, indiferent de tipul acestora, beneficiezi de o garantie de 5 ani de la achizitionare.