Iluminatul – Asul din maneca pentru designul casei tale

Iluminatul – Asul din maneca pentru designul casei tale

In momentul in care te hotarasti sa-ti redecorezi casa ai la indemana o multitudine de posibilitati de luat in calcul, de la stilul si pozitionarea mobilei, pana la culoarea peretilor camerelor, și sa nu mai vorbim de alegerea corpurilor de iluminat (aplice led, proiectoare led, pendule de perete, candelabre moderne, spoturi tavan, etc.). Toate aceste elemente care tin de conturarea personalitatii casei tale sunt foarte importante si necesita acordarea unei atentii sporite in momentul alegerii si combinarii lor.


Dar ce ai spune daca ti-as aduce in atentie inca un element la fel de important, sau poate chiar mai important, decat toate cele la care te-ai gandit deja?


Plusul adus casei tale


Este vorba despre un element „secret” pe care doar foarte putini oameni il iau in calcul in momentul in care isi pun in minte sa isi readuca la viata locuinta, si anume: ILUMINATUL. Pentru a te folosi de toate beneficiile iluminatului nu trebuie sa stii totul despre subiect si nici nu trebuie sa cheltuiesti o suma mare de bani pentru a umple camerele de viata cu ajutorul luminii.


Tot de ce ai nevoie este niste creativitate, inspiratie si putina parte tehnica.


Parte tehnica?!


Da! Dar nu te speria. Cu ceea ce tine de studiul luminotehnic, elaborarea proiectului de iluminat si partile putin mai serioase ale subiectului, te ajuta echipa de profesionisti JohnLight.


Iluminatul ca element de design


Te intrebi cum ai putea folosi iluminatul ca parte centrala pentru designul casei tale?


Ai nevoie sa cunosti faptul ca iluminatul are doua caracteristici de baza, si anume, cea functionala si cea decorativa. Pentru a aprofunda subiectul designului, pentru moment, vom elabora caracteristica decorativa a iluminatului interior prin prezentarea unor 3 super idei pe care sa le pui cu usurinta in practica pentru locuinta ta:


1. Lumina – aura tablourilor


Te-au atras intotdeauna expozitiile si ti-ai dori ca si casa ta sa aiba un aer artistic?


Alege niste spoturi led, aplica-le in spatele tablourilor din locuinta ta si... gata. Folosind iluminatul, iti poti transforma casa in propria galerie de arta!2. Lumina – inapoi la origini


Poti combina plafoniere led sau pendule de perete cu franghii si elemente din lemn nefinisat, pentru un aer mai rustic. Acest design te va trimite cu gandul la origini, iar daca esti o persoana care are o legatura mai stransa cu natura, aceasta este combinatia perfecta pentru tine, mai ales daca adaugi si un terarium led light.3. Lumina – viitorul este aici!


Daca esti o persoana non-conformista, care apreciaza mai mult ca orice minimalismul si notele futuriste aduse de acesta unei locuinte, ei bine, am pregatit un design si pentru tine - acesta se bazeaza pe jocul format intre lumina si umbra.


Stii peretele acela gol pe care nu ai vrea sa-l incarci cu tabouri sau alte elemente decorative?


Acum, cu doar o lampa led (sau mai multe!), poti avea designul dorit: simplu si de impact.Tu cum ti-ai (re)decora casa?


Intra acum in a noastra sectiune de produse si alege combinatia care ti se potriveste cel mai bine!