SMART LIGHTING – Becurile inteligente iti vor schimba viata

SMART LIGHTING – Becurile inteligente iti vor schimba viata


Porneste, opreste, estompeaza, schimba lumina calda pe lumina rece sau invers, oricand iti doresti, folosind o aplicatie sau o telecomanda. 

Suna a film SF, nu-i asa?

Ei bine, in ultimii ani, tehnologia a evoluat constant, iar conceptul de Smart Lighting a devenit o realitate. Sistemele de iluminat inteligente nu numai ca exista, ci sunt si foarte dorite de oameni. 


 Ce sunt becurile inteligente?

Becurile inteligente sunt, de fapt, becuri de tip LED - una dintre cele mai economice si mai ecologice solutii pentru iluminat. Tocmai pentru ca au la baza tehnologia LED, un bec inteligent va consuma considerabil mai putin comparativ cu un bec normal (diferenta este de la 9,5W la 60W), in aceleasi conditii si pentru a oferi aceeasi cantitate de lumina.

Astfel, putem opta pentru o lampa led, o plafoniera led, sau poate pentru un proiector led, si nu numai, pentru a transforma design-ul locuintei conform personalitatii si dorintelor noastre. Toate aceste instrumente de iluminat pot fi cablate, avand intrerupatorul ca punct de control (exemplu: intrerupator normal, intrerupator touch, intrerupator wireless, intrerupator smart, etc.), dar si wireless sau bluetooth, controlul acestora facandu-se cu ajutorul unei aplicatii mobile sau a unei telecomenzi.

De ce sa investesti in Smart Lighting

1. Iluminatul inteligent, sau „Smart Lighting-ul”, iti ofera posibilitatea sa controlezi luminile dintr-un spatiu mai mare sau mai mic (camera, locuinta, cladire de birouri, etc.), de la distanta, asa cum am mentionat si anterior, prin intermediul unei aplicatii instalate pe mobil sau pe o tableta. Vorbim de un singur punct de control, comparativ cu zeci sau sute (in cazul cladirilor de birouri).

2. Intensitatea luminii, culoarea pe care o emit becurile, momentul in care sa fie lumina, respectiv intuneric, toate acestea sunt la indemana ta, mai mult decat atat, tu le controlezi direct. Sistemul de iluminat Smart te va transforma in maestrul pregatirii rapide a atmosferei ideale pentru un film, pentru citit, sau pentru o cina romantica, de ce nu.

3. Nivelul de degradare al unui bec inteligent este foarte mic, ceea ce inseamna ca dupa cativa ani de folosire (aproximativ 50 000 de ore de functionare), intensitatea luminii va scadea cu aproximativ 5-10 %. Insesisabil, nu-i asa?

4. Eficienta garantata pe termen lung - in termen de 3-5 ani de la alegerea investirii intr-un sistem de iluminat Smart, suma cheltuita in momentul implementarii acestuia va fi recuperata.

Deja visezi la propriul sistem de iluminat inteligent, nu-i asa?

Intra in categoria noastra de produse si alege-le pe cele potrivite gusturilor tale Smart.